Algemene voorwaarden – Sugarbar – Zoet voor elke gelegenheid-

Algemene voorwaarden

 

Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden.

.Betalen

Je kunt op verschillende manieren veilig betalen bij Daily Inspirations o.a. via  iDeal, Paypal, Mastercard, Maestro en Visa. Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging van je order, deze kan in je spam terecht zijn gekomen. Hierin staat alle informatie over je bestelling.

.Levering


We verzenden alle ONEDELE bestellingen binnen 1 a 3 werkdag (afwijkende dagen kunnen voorkomen en worden op de webshop duidelijk aangegeven) en EDELE bestellingen binnen 12 werkdagen na ontvangst van de betaling via PostNL naar het bij bestelling aangegeven afleveradres. 
Eventuele fouten in het adres zijn voor het risico van de klant. Indien wij de bestelling retour ontvangen en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres, zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant. Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de klant niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien. Het product moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de klant geleverd zijn. Wanneer dit niet gebeurt, kan de klant de koop onmiddellijk ongedaan maken. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken. Wij doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening.

.Bezorgen

Daily Inspirations laat de bestellingen bezorgen door PostNL. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade/onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn dan dient de koper direct contact op te nemen.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

.Privacy

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Daily Inspirations. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoelt voor het onderhouden van de klantrelatie.

.Retourneren

Voor al jouw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode kan je jouw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Echter sieraden die persoonlijk voor je worden gemaakt (denk hierbij aan naam/datum )kunnen niet retour gestuurd worden.

 

Scroll naar top