Over Daily Inspirations – Sugarbar – Zoet voor elke gelegenheid-

Over mij

Een tastbaar stuk als afsluiting van een fijne periode of moeilijke tijd. Wat jij kan dragen als inspiratie dat is wat ik graag voor jou maak in de vorm van een sieraad.  

Ik ben Omayra. 4 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van sieraden van echt zilver. Alle sieraden die van mijn werkband afrollen hebben een verhaal dat niet altijd even mooi is.

Dit is dan ook een van de redenen dat ik elke dag weer met veel liefde en zorg aan de slag ga. Een sieraad voor jou maken waardoor jij je geliefden voor altijd bij je draagt. Ik haal super veel plezier uit alle enthousiaste en vrolijke klanten die hun sieraad voor het eerst zien! Ik kan het maken van sieraden een echte passie noemen. Dagelijks ben ik te vinden in mijn atelier  in Roermond Hier maak ik alles met de hand van het beste .925 zilver.

Alle sieraden worden als cadeautje verzonden. Zo heb jij iets om naar uit te kijken als jij een bestelling hebt geplaatst. Je mag altijd langskomen in mijn atelier om vrijblijvend alle materialen en opties te bespreken.

Heb je een vraag of wil jij een sieraad op maat laten maken? Neem dan even contact met mij op. Ik help je graag met alle plezier.

Liefs Omayra

 
Scroll naar top