Daar ben ik weer! – Sugarbar – Zoet voor elke gelegenheid-

Daar ben ik weer!

Het is een tijd geleden dat jullie van mij hebben gehoord. Ik heb in 2018 iets teveel markten gedraaid, workshops gegeven en uren gemaakt in mijn winkel dan goed voor mij was en dit is zich gaan uiten in vermoeidheid, heel veel gejank en een kleine mental break down.

 
Dit heeft zijn hoogtepunt bereikt rond oktober en met de feestdagen op komst kon ik (in mijn ogen) alleen maar doorgaan en doorgaan. Doordat ik niet mijn rust had gepakt op het moment dat ik merkte dat ik het moest doen is het mentaal nog meer achteruit gegaan. Ik ben in een neerwaartse spiraal terecht gekomen en heb dagen gehad dat ik alleen maar kon slapen en janken. 
 
Ik wist niet hoe ik mijn hoofd nog boven water kon houden en weer de positieve kant van alles kon zien. Mijn winkel heeft mij op vele moment erdoorheen gesleept maar heeft mij ook heel veel kopzorgen gebracht, want dit was mijn 1ste inkomstenbron. Hoe zet je geld om als je je down voelt en geen energie hebt om naar je winkel te gaan?
 
Na een paar zware maanden waarin ik niet wist wat ik moest doen en ik steeds vaker nee zei tegen workshopaanvragen en markten heb ik met veel pijn in mijn hart besloten om mijn winkel te sluiten. 
 
Dit was een van de zwaarste beslissingen die ik had genomen dit jaar (en we zitten pas in april!) Ik heb er heel vaak over nagedacht en erover gepraat of er geen andere mogelijkheid was om mijn winkel open te houden (het is toch mijn kindje), maar hoe ik mij op dat moment voelde en geen licht aan het einde van de tunnel zag wist ik dat ik een beslissing moest nemen ook al is het een moeilijke!
 
Hoe meer ik erover nadacht nadat ik had besloten om mijn winkel te sluiten en rust te nemen (geen winkel, geen workshops, geen markten en mijn webshop zo goed als gesloten) hoe meer vrede ik kreeg met mijn beslissing. Dit gebeurde natuurlijk niet binnen 1 dag, maar toen ik afgelopen dinsdag de laatste spullen uit het pand haalde en de sleutels aan de makelaar gaf wist ik dat ik de juiste beslissing had genomen! 
 
Het voelde zo fijn om het af te sluiten, het leek net alsof er een grote last van mijn schouders af viel en ik weer adem kon halen. Dit is zo raar om te zeggen omdat ik 2,5 jaar geleden zo trots was dat ik mijn droom achterna ging en ik mijn eigen winkel had!
 
Het is zeker niet makkelijk om een eigen bedrijf te hebben wat je 1ste inkomstenbron is, maar als je niet je dromen achterna gaat en het probeert weet je niet wat mogelijk is! Ik heb dit (op zijn zachts gezegd) met veel verschillende emoties meegemaakt afgelopen 2,5 jaar en ik zou het niet anders willen doen!
 
Mei wordt de maand dat ik weer langzaam nieuw leven ga blazen in mijn webshop en workshops. Dit ga ik doen met kleine stapjes (ik wil natuurlijk niet weer in een put belanden) en ik heb er heel veel zin in om weer te ondernemen! 
 
Liefs Omayra
 
Ps: speciaal voor ons heb ik een armbandje in de webshop geplaatst.

2 gedachtes op “Daar ben ik weer!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top